Muligheder i Magasin

Læs mere om de forskellige karrieremuligheder du har i Magasin

Connect

En mulig karrierejse i Magasin

Ingen rejse i Magasin er lineær

2001
Elev

Start som detailelev i magasin. Undervisningen foregår i vores forretning på Kongens Nytorv og er kun for Magasin elever

#MagasinElev

2003
Sales advisor

Vi ansætter mange af vores dygtige elever som Sales Advisor når de har endt dere uddannelse

2005
Brand Ambassor

Næste skridt kunne være at blive Brand Ambassador

2007
Talent

Vil du gerne have redskaberne til at lede andre, så er rollen som talent lige noget for dig. Her undervises du af interne underviser i alt fra personlighed til købmandsskab. 

2011
Shop Manager

Drømmer du om at have ledelses ansvar kunne næste skridt på rejsen være Shop Manager

2015
Indkøber

Næste del af karrierejsen kunne være i vores indkøbsafdeling. Her sidder de med ansvaret for at udvikle og lancere nye afdelinger, brands og produkter for konstant at overraske og tiltrække vores kunder. 

Sales Advisor

Magasin er scenen, hvor du hver eneste dag spiller detailhandlens bedste forestilling. Som Sales Adviser i Magasin er du en betydningsfuld medarbejder. Det er dig, der byder vores kunder velkomne og møder dem med positiv og personlig service. Takket være din indsats og evne til at skabe gode relationer får Magasins kunder lidt mere, end de forventer. 

Lysten driver salget

For at blive en god Sales Adviser har du først og fremmest lyst til at sælge. Du forstår din kunde og er i stand til at afdække kundens behov. Det er afgørende, at du tager dig tid til at præsentere den enkelte vare og har overblik over, hvilke alternativer du kan foreslå. 

Magasin har mange loyale kunder, og vi er taknemmelige for hver og en. Vi ved, at de blandt andet sætter stor pris på vores særlige services som fx personlig shopper, Goodie Card og VIP-arrangementer.

En af dine allervigtigste opgaver som Sales Adviser er at udvide kredsen af loyale kunder, så de får lyst til at komme igen. Det gør du ved at tilbyde hver eneste kunde de ekstra fordele, der følger med at shoppe i Magasin, og ved at give dem en personlig og nærværende shoppeoplevelse.

Magasin er mulighedernes hus – her får du salgstræning, kompetencekurser og daglig sparring fra professionelle, engagerede kolleger og Managere. Du har desuden gode muligheder for at rokere internt mellem Magasins forskellige afdelinger og forretninger eller bruge din erfaring som Sales Adviser til at vælge andre spor, som matcher dine og Magasins forventninger.

Brand Ambassador

Magasin er scenen, hvor du hver eneste dag spiller detailhandlens bedste forestilling. En vigtig del af oplevelsen ved at handle i Magasin er mødet med de mange internationale og danske brands. Som Brand Ambassador repræsenterer du et eller flere kvalitetsmærker. Du er stolt af dit brand og elsker at præsentere og sælge det. Du har desuden et indgående produktkendskab, som du inspirerer vores kunder med.

Find din rette hylde

Vil du have et job med ansvar, men ikke nødvendigvis for andres arbejde, kan du blive Brand Ambassador. En vigtig del af oplevelsen ved at handle i Magasin er mødet med de mange internationale brands, og det kan blive din opgave at være brandets repæsentant i butikken.

Er du en enestående Sales Adviser med drømme om at udvikle dig inden for salg, har du mulighed for at blive Brand Ambassador. Det betyder, at du fortsat giver dine kunder den personlige og positive service, du er kendt for, og samtidig får ansvar for et eller flere brands i butikken. Dagen igennem holder du butikken salgsklar og indbydende. Du forstår at præsentere varerne på en inspirerende måde, der både griber trofaste kunder og dem, der ”bare kigger”.

I dit daglige arbejde er du i løbende dialog med samarbejdspartnere og Magasins Indkøbsafdeling om fx indkøb, kampagner og varelager. Det er derudover din opgave at gennemføre promotions og sørge for tydelig skiltning og prismærkning.

Du får med andre ord rig mulighed for at udvikle dig i et spændende salgsjob, hvor du har selvstændigt ansvar og kompetent samarbejde med dygtige kolleger og leverandører.

Connect med os på under 1 minut

Talent

Som Talent i Magasin får du mulighed for at udvikle dig sammen med nogle af branchens bedste Managere. Du er en vigtig medarbejder, som Magasin har store forventninger til. Derfor har vi udviklet vores eget Talentforløb til dig.

Bedre til noget

Magasins Talentforløb er til dig, der f.eks. har vist gode resultater som sælger og har potentiale og passion for at være Manager. Den sigter mod at gøre dig til Shop Manager, så du en dag kan lede din helt egen afdeling i en af vores forretninger.

Forløbet sættes sammen ud fra din baggrund, kompetencer og niveau. På den måde kan vi sikre, at din karriere tager en retning, som kommer både dig og Magasin til gode.

Talentforløbet indeholder træning i ledelse, kommunikation og økonomisk forståelse. Forløbet er en blanding af udfordrende og praktiske opgaver i forretningen.

Under hele forløbet bliver du i dagligdagen bakket op af stærke interne kolleger, Managere og samarbejdspartnere.

Shop Manager

Som Shop Manager i Magasin træder du ind i kredsen af dygtige købmænd, der alle arbejder målrettet for at give vores kunder lidt mere, end de forventer. Du får medansvar for at sikre den bedste indtjening og er med til at forfine og udvikle både forretningsgange og medarbejdere, så vi når vores mål.

Købmand og leder

For at få succes som Shop Manager er du en rigtig dygtig købmand og en stærk leder. Du får det fulde ansvar for din afdeling og skal lede den, som var det din egen butik. Det kræver, at du er mere ansvarsbevidst end de fleste, økonomisk og analytisk skarp og i stand til at arbejde ubesværet efter Magasins visuelle drejebøger.

Du boltrer dig i en forandringspræget hverdag, hvor du med selvstændigt ansvar arbejder med koncepter og har blik for her og nu-resultater.

Som Manager i Magasin er du ansvarlig for at træne og kompetenceudvikle dine medarbejdere, f.eks. med udvikling og salgstræning i forretningen. Du har fokus på deres trivsel og performance og ved, hvordan du skal motivere og inspirere til service i særklasse.

Din egen udvikling og videreuddannelse bliver også vægtet højt, blandt andet får du løbende en intern lederuddannelse. Magasin har sit eget trænerteam, som står klar til at give dig masser af relevant træning i ledelse, den svære samtale, forretningsforståelse m.m. – alt sammen med udgangspunkt i at skabe branchens ypperligste resultater.

Indkøb

Som ”House of most loved Brands” er vores indkøbsafdeling ansvarlig for at udvikle og lancere nye afdelinger, brands og produkter for konstant at overraske og tiltrække vores kunder. Afdelingen består af flere forskellige teams med hvert sit ansvarsområde: Retail Indkøb, Retail Merchandising, Supply Chain Management og Designstudiet.

Retail Buying

Som Retail Buyer er du ansvarlig for at udvikle strategien for kategorierne i samråd med det øvrige team og sikre, at vi skaber det bedste sortiment hver sæson for vores kunder. Vi køber ind til målgruppen og tilpasser det hver enkelt af vores 7 butikker (6 fysiske og vores onlineshop). Du bliver ansvarlig for hele processen, fra strategi til udvælgelse af nye brands, løbende dialog og opfølgning med vores samarbejdspartnere og forretninger, markedsføring af kategorien, salgsanalyser samt administration af kategorierne. 

Supply Chain Management

Som en del af vores SCM-team er du med til at sikre, at der er varer på hylderne til vores 20 mio. årligt besøgende. Supply Chain har ansvar for hele processen fra dialogen med vores partnere og indkøbere til support for varemodtagelserne. Hertil kommer daglig opfølgning på kvalitetsudfordringer og optimeringer af vareflowet i de fysiske forretninger og på Magasins Onlineshop.

Designstudiet

Vores Designstudie består af både designere, sourcers og produktionskoordinatorer. Designstudiet styrer alle led i produktionen af vores egne produkter, lige fra trendspotting, udvikling af kollektionen til den endelige godkendelse af styles. Det er også her ansvaret for den efterfølgende proces med overholdelse af fastsatte deadlines, fotoprøver og samples fra vores leverandører ligger.

Giver du dine medarbejdere mulighed for at vokse?

Mikkel.jpg

Det gør vi hos Magasin, og du kan læse meget mere om vores gode kollega Mikkel Plank Olsens rejse i Magasin fra juleassistance til Online Shop Manager, hvor du også kan høre ham fortælle om sin dagligdag, godt samarbejde og sine inspirationskilder.

Du kan læse om det hele lige her:

Klik her

Connect med Magasin her
Teamtailor

Karriereside fra Teamtailor