Bliv elev i Magasin

Drømmer du om at bruge dine skills i en fashionverden af lækre brands? Har du et særligt talent for at give kunderne en positiv shoppeoplevelse?

Hvad kan vi tilbyde dig som elev i Magasin?

I Magasin får du et struktureret og udbytterigt elevforløb på en af Danmarks bedste arbejdspladser. Vi har høje forventninger til dig, og ud fra dine personlige interesser og kompetencer finder vi præcis den afdeling og det brand, der passer bedst til dig.

Du bliver en del af et lukket Magasin-elevhold, hvor du får undervisning i alle moduler i Magasin på Kongens Nytorv.

Du vil fra start i dit elevforløb blive tildelt ansvar. Arbejdsopgaverne varierer fra dag til dag, og udover et altafgørende fokus på at give vores kunder mere end forventet, vil du også arbejde dybdegående med bl.a. materialekendskab, kundeloyalitetsprogram, partnerkontakt og inspirerende visuelle oplæg.

Du får masser af karrieremuligheder, faglig og personlig udvikling, og under hele din uddannelse bliver du fulgt tæt af en mentor.

Vi er meget ambitiøse på vores elevers vegne. De seneste år har vi modtaget flere priser ved Detailhandlens Fagprøvepris, og en af vores elever har repræsenteret Magasin til DM i Skills.
Vi er også stolte af at kunne fortælle at Magasin i 2020 blev indstillet som Årets læreplads. 

Vi står klar med et onboarding-program fyldt med masser af brugbar viden om hverdagen i Magasin. I programmet vil vores HR-afdeling introducere dig til, hvordan vi praktiserer Magasins værdier hver evig eneste dag sammen med kunder, kollegaer og partnere. Du vil også blive introduceret til forretningen, digitalisering i for af omnichanel, online kunde service, og vores in-store koncepter af ledere i Magasin. Du får desuden mulighed for at møde nuværende Magasin-elever, og du vil sammen med dine elevkollegaer deltage i sjove workshops, hvor I inspirerer hinanden til, hvordan stærk holdånd, positiv attitude og godt købmandsskab fortsat kan bidrage til Magasins succes.

Hvis du tror, du er færdig, når du er udlært i Magasin, så er du ikke udlært, men færdig! Vi ser meget gerne, at du har lyst til at blive hos os efter, at du er udlært. Til de elever, der viser gode resultater, står vi klar med mere udvikling, der kan føre til job indenfor f.eks. salg, ledelse, indkøb eller marketing.

Søg som MagasinElev

Rekrutteringsprocessen

Hvad skal du igennem for at blive elev i Magasin?

Vis os hvem du er!

Vi vil gerne lære dig at kende! Når du sendt din CV bliver du også bedt om at besvare nogle video spørgsmål. Vi er helt sikker på at vi får et bedre indtryk af hvem du er, hvis du viser os det på video. 

Vi forventer ikke en professional video med Hollywood redigering, derimod håber vi at du kan vise os hvorfor du skal være en del af magiske Magasin. 

Ud over CV og video vil vi også have dig til at svare på hvilken af vores forretninger du er interesseret i samt hvilket område du brænder for at blive elev på.

Vores rekrutteringsprocess foregår løbende, vi ansætter når vi har fundet de rette elever. Så send dit CV og besvar vores spørgsmål allerede i dag. 

Vi glæder os til at høre fra dig


Casting

Til Casting i Magasin får du et bedre indblik i hvordan Magasin er som arbejdsplads. Vi fortæller om vores værdier og hvad vi forventer af vores kommende elever. 

På dagen vil der deltage andre som også er interesseret i at blive elev i Magasin. Vi ønsker at finde ud af hvem du er, hvordan samarbejder du og hvad forstår du ved vores værdier.

Du vil komme igennem nogle forskellige assesments (Øvelser/opgaver) og vi får indblik i du vil kunne bidrage til Magasins forsatte succes. 

Samtale

Det at vigtigt at fungere med en kommende Shop Manager for at få et godt elevforløb, derfor invitere vi til en jobsamtale med Shop Manageren for det område vi ser dig som et match til. 

Du kommer måske til at gentage nogle af de ting du allerede har fortalt os, men det er helt okay! Du er kommet til det her skridt fordi dine kompetencer på nuværende matcher med Magasin. Nu skal du igennem det sidste skridt.

Det vil være Shop Manager som tager en beslutning om hvem som skal være elev på området. Du vil modtage et svar og begrundelse kort tid efter samtalen. 


Ansættelse i Magasin

Du er blevet tilbudt en ansættelse som elev i Magasin og der venter nu en 2 årig udviklingsrejse! Vi ved at det bliver en spændende oplevelse.

For at du kan blive elev hos os er der nogle forudsætninger som skal være opfyldt. Før at du starter skal vi have modtaget dit eksamensbevis (se eventuelt mere under kravene til at blive elev).  

Herudover modtager du en elektronisk kontrakt/uddannelsesaftale som det er vigtig at du underskriver hurtigst muligt, det er dit og vores bevis på at vi har indgået en aftale om at du skal være MagasinElev. 

Intro

Du inviteres til introdage sammen med de andre elever.

Alle elever fra hele landet og alle områder deltager i en fælles intro på Kongens Nytorv, ligesom alle skolemodulere holdes introen i vores flagship store. Du vil her være tæt på vores forretning og få en god start på din rejse som elev i Magasin. 

Tillykke, du er nu startet som MagasinElev

Connect for at blive elev i Magasin

Hvordan er elev forløbet i Magasin?

Som ekstra glimmer på forløbet bliver du på modulerne også undervist af vores HR Training Consultants i præsentationsteknik, single tasking og konflikthåndtering.

2021
Intro

Vores introforløb foregår på Kongens Nytorv. Her møder du alle kommende elevkollegaer, et par af de nuværende elever, nogle fra HR, indkøb, online og mange flere. 

2022
Modul 1 - Koncept & Teamwork

Dette er et intromodul til uddannelsen samt intro til hvert af de efterfølgende moduler. Vi begynder med den moderne forbrugers adfærd, både offline og online. Her til lære vi om teamwork og samarbejde både i teori og praksis. I dette modul vil der være en introduktion til faget oplevelsesøkonomi.

2022
Modul 2 - Produkttræning

Hele ugen drejer sig om produktkendskab på de forskellige områder. Du lære en masse om de produkter, som I hver dag står med ansvaret for at sælge. Du vil lære at arbejde med din produktviden og oversætte den til konkrete fordele for kunden, altså hvad får kunden ud af at vælge det pågældende produkt. Vigtig viden, som du helt sikkert kommer til at få gavn af hver eneste dag.  Forhåbentlig hjælper nogle af vores leverandøre med at give indblik i deres produkter. I vil være delt op efter Jeres fagområde. 

2022
Modul 3 - Det personlige salg

På dette modul lægges vægt på personlig performance og interaktion med kunden. Du lærer at arbejde med salgsteknik, der sikrer dig et godt udgangspunkt i din kunde, og giver dig værktøjer til at skabe værdi i forbindelse med dit salg. 

I oplevelsesøkonomien fokuserer vi på kundens psykiske reaktionsmønster, storytelling og det at fremstå ”ægte”. Ligeledes servicepolitik, konflikthåndtering og lovgivning omkring køb og salg.

2022
Modul 4 - Butiksindretning

Vi arbejder på dette modul med salgsfremmende iscenesættelse af butikken.
Butiksindretning er virkelig vigtigt, for at inspirere Magasins kunder. Der er mange overvejelser i, hvordan vi præsenterer varerne for kunderne. Derfor vil du her lære om grundprincipperne i visual merchandise, varepræsentation og eksponeringsformer, spacemanagement og meget mere.

I oplevelsesøkonomien fortsætter vi med at undersøge muligheder for at påvirke kunden.

2023
Modul 5 - Butiksdrift

Vi arbejder med budgetopfølgning og KPIér. Modulet skal give forståelse for driften i butikken, og alle skal lære hvilke handlinger, der kan føre til gode resultater i såvel omsætning som indtjening

2023
Modul 6 - Konceptopbygning

Vi arbejder med konceptopbygning og –forståelse, og lærer at strukturere ved hjælp af konceptmodellen. Vi arbejder med udgangspunkt i Magasins Vision og Mission.

Vigtigheden af hele tiden at være en virksomhed i bevægelse belyses i opgaven ”Disruption”.

Introduktion af Magasins omnichanel strategi og fremtidens digitale udvikling. 

2023
Modul 7 - Mode & Trends

Vi arbejder med forståelse for hvordan tidens strømninger afspejler sig i moden, hvorledes en trendforskers hverdag ser ud, hvad forskellen på trend og mode er m.m.

Vi arbejder med at udvikle en event efter en bestemt model, og tilsætte konceptet i praksis. Dette i en konkret opgave, som inkluderer oplevelsesøkonomien.

Vi tager hul på det at lave et fagprøveprojekt vha. en tidligere trainee, som kan fortælle om projektet, og dele sine erfaringer.

2023
Modul 8 - Opsamling & eksamensforberedelse

Trådene fra hele uddannelsen samles, og fagprøven skal tilrettelægges

2023
Tillykke du er nu færdig som elev!

Vi fejre at vores dygtige Magasin elever er udlært! 

Hvad kræver det af dig at blive elev i Magasin?

Du skal have...

Bestået en EUX, EUD (Detail), EUS (Detail) eller HHX.

ELLER

Bestået en STX, HTX eller HF og tage et 5 ugers EUS grundforløb, som skal være bestået inden august, hvor elev uddannelsen i Magasin starter.

ELLER

Bestået en HG/HGS efter de tidligere regler med adgang til detailuddannelsen med speciale. 

Er du i tvivl om du har den rette baggrund til at blive detail elev, bedes du kontakte en erhvervsskole i dit område.

Søg med blot dit CV

Har du nogle spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til rekrutteringsprocessen eller det at være elev i magasin, er du velkommen til at skrive til hr@magasin.dk. Så skal vi nok gøre vores allerbedste for at give dig et svar på dine spørgsmål. 

Vi modtager kun ansøgninger via vores rekrutteringssytem. 

Omhandler dine spørgsmål om du har den rette uddannelse til at blive elev, vil vi anbefale dig at kontakte en erhvervsskole i nærheden af dig, de er meget bedre til at svare på dine spørgsmål end vi er. 

 

 

Teamtailor

Karriereside fra Teamtailor