Medarbejderfordele

Rabat

Som medarbejder i Magasin får du personalerabat på de fleste varer i vores fysiske forretninger, og på nogle brands får du op til 40 % rabat på.

Træning

Magasins trainingconsultants træner medarbejdere i alt fra salgsteknik, købmandskab, samtaleteknik til præsentationsteknik og personlighedsprofiler. Disse undervisninger vil du særligt kunne møde, hvis du er elev, ledertalent, leder eller specialist. Derudover har vi en kompetencefond, hvor du kan søge om midler til ekstern uddannelse.

Medarbejder-app

I Magasin har vi en medarbejder-app, hvor du kan følge med i, hvilke nye brands vores retail buyers køber ind, vores nyeste marketingskampagner, træning i GDPR og meget mere.

Sundhedssikring

Til en fordelagtig pris kan du gennem vores sundhedsforsikring få tilskud til medicin, hospitals- og klinikophold, genoptræning og psykolog.   Pension Vi tænker allerede nu på din pension, og vi giver dig en attraktiv pensionsordning.

Personale-, kunst- og lederforening

Der er andet i livet end arbejde, men derfor kan du godt være sammen med dine kolleger i vores personale-, kunst- og lederforeninger.

Fredagsbar og sommerfest

Vi har jævnligt fredagsbar i ’Klubben’ på Kongens Nytorv, hvor du har mulighed for at møde dine kolleger på tværs af afdelinger. Vi har poolbord, bordfodbold, beer pong, bar, og der afholdes en masse fester i løbet af året.

Kaffe m.m.

Du kan starte din morgen i Magasin, hvor der bliver serveret morgenbrød og kaffe, inden forretningen åbner. 


 

Kickstart din rejse hos Magasin

Connect med os for at holde dig opdateret med nye job.

Alle jobs

Arbejder du allerede hos Magasin du Nord?

Hjælp os med rekrutteringen, og find selv din nye kollega!

email
@magasin.dk
Teamtailor

Karriereside fra Teamtailor