Afdeling

Indkøb

Connect

Som ”House of most loved Brands” er vores indkøbsafdeling ansvarlig for at udvikle og lancere nye områder, brands og produkter. Afdelingen består af flere forskellige teams med hvert sit ansvarsområde, hvor du kan sidde i Retail Indkøb, Retail Merchandising, Supply Chain Management og Designstudiet. Som Retail Indkøber eller Merchandiser er du ansvarlig for at udvikle strategien for kategorierne i samråd med det øvrige team og sikre, at vi skaber det bedste sortiment hver sæson for vores kunder. Du bliver ansvarlig for hele processen fra strategi til udvælgelse af nye brands, løbende dialog og opfølgning med vores samarbejdspartnere og forretninger, markedsføring af kategorien, salgsanalyser samt administration af kategorierne.

Som en del af vores SCM-team er du med til at sikre, at der er varer på hylderne til de 20 millioner besøgende, vi har hvert år. Supply Chain har ansvar for hele processen fra dialogen med vores partnere og indkøbere til support for varemodtagelserne. Det indebærer selvfølgelig også daglig opfølgning på kvalitetsudfordringer og optimeringer af vareflowet i de fysiske forretninger og på magasin.dk.

Vores Designstudie består af både designere, sourcers og produktionskoordinatorer. Designstudiet styrer alle led i produktionen af vores egne produkter, hvor du både kan være med til alt fra trendspotting og udvikling af kollektionen til den endelige godkendelse af styles. 

Skal du i kontakt med HR, kan du skrive til os på: HR@magasin.dk 

Har du mødt vores Merchandiser Marco?

Hvem har egentlig ansvaret for, hvad der lander på hylderne i forretningerne? Hos Magasin er det blandt andet Merchandiser Marco Schmidt, der køber ind for Menswear med et skarpt øje på tal, analyser og budgetter. Du kan møde ham lige her til en snak om samarbejde, store beslutninger og gode sociale relationer.

Marcoprofil2204x204.png

 

Du kan læse om Marcos arbejde som Merchandiser/Retail Analyst 

Rositta.PNG

Magasin på Kongens Nytorv er lige nu i gang med at bygge The Deck - som er vores nye Herre og Dame department. Rositta er indkøber på projektet, og du kan se mere om det her

 

 


 

 

 

 

Magasins Mission, Vision og Værdier

Selvom Magasin er en virksomhed med klare målsætninger og KPI’er, er det også en vigtig del af vores strategi at rumme det hele menneske, så arbejdet ikke bliver fremmed for vores identitet. 

Arbejder du allerede hos Magasin du Nord?

Hjælp os med rekrutteringen, og find selv din nye kollega!

email
@magasin.dk
Teamtailor

Karriereside fra Teamtailor