Afdeling

Herre

Connect

Magasin vil gerne gøre noget særligt for det mandlige publikum, så de oplever det mere, når du træder ind i Magasin. Derfor holder vi blandt andet fredagsbar med kolde øl, de kan komme ind og få trimmet skægget eller få en tatovering. I herreafdelingen kan du blive ham, der måler kunden til hans første skræddersyede jakkesæt, du kan blive Brand Ambassador med det totale ansvar for din egen lille butik, du kan blive Personlig Shopper, eller du kan gå ledervejen og få dit eget team af passionerede herretøjssælgere – hvilken vej skal det være?

Skal du i kontakt med HR, kan du skrive til os på: HR@magasin.dk 

Connect

Connect med os for at holde dig opdateret med nye job.

Alle jobs

Peter og guldnavneskiltet

Peter.jpg

Da Peter Byskov Lund havde været ansat i Magasins herreafdeling i bare tre dage, gik han til sin Manager. Han ville vide, hvad han skulle gøre, for at få et af de guldnavneskilte, som nogle medarbejdere gik rundt med. Hans manager fortalte ham, at ”I Magasin belønner vi de medarbejdere som efterlever vores værdier; positiv attitude, stærk holdånd og godt købmandskab” bedst muligt.

Peter gik samme aften hjem og fortalte sin kone, at han ville have sådan et guldnavneskilt, inden der var gået et år.

Men nu 4 mdr. efter Peters første dag kan man finde ham på skjorteafdelingen med et flot guldnavneskilt. Han har netop vundet prisen for ”Stærk holdånd”.

På navneskiltet har Peters ledere skrevet ”Peter Bøf” fordi, det er dét hans kollegaer allerede har givet ham som kælenavn.

Peter gør en dyd ud af at skille sig ud fra mængden, og en dag kom han på arbejde iført retro neontøj fra top til tå. En noget usædvanlig påklædning, når man sælger formelt herretøj – så usædvanligt, at vores forretningsdirektør spurgte om han var på ferie. ”Men jeg har da aldrig solgt så mange jakkesæt som den dag” fortæller Peter, der nu er med i kampen om at blive årets medarbejder i Magasin.

Vinderen findes til september blandt alle de nominerede i løbet af året.

Magasins Mission, Vision og Værdier

Selvom Magasin er en virksomhed med klare målsætninger og KPI’er, er det også en vigtig del af vores strategi at rumme det hele menneske, så arbejdet ikke bliver fremmed for vores identitet. 

Arbejder du allerede hos Magasin du Nord?

Hjælp os med rekrutteringen, og find selv din nye kollega!

email
@magasin.dk
Teamtailor

Karriereside fra Teamtailor